dissabte, 15 de març del 2014

CICLISME FEMENI A CORNELLA

     Presentem el nou projecte de l'entitat que comença enguany a partir del dia 30 de març, tot donant resposta i suport a Alba Lou i Helena Lou, sòcies de l'Esport Ciclista Cornellà, i que es posen al cap davant d'aquesta iniciativa pionera a la ciutat i que neix de la seva afició envers la bicicleta i per fer esport de lleure.
     Ja fa dues temporades que participen a l'acivitat de "Ciclisme Familiar" que també organitza l'entitat, una sortida cada mes, i que amb l'afany de porder fer més sortides, s'han dissenyat un calendari propi i exclusiu femení, que alternaran juntament amb el calendari de ciclisme familiar.
     Des de l'entitat volem donar tot el recolzament possible a aquesta opció fent difusió mitjançant premsa i radio local, amb l'objectiu de fer arribar a tota la ciutadania aquesta proposta esportiva de lleure.
     L'activitat es durà a terme els diumenges programats, sempre a les 10,00 h. del matí. El punt de sortida és al inici de la passera del riu al c/ Verge de Montserrat.
     Els recorreguts programats no supperaran els 25/30 kms. i es duran a terme per camins i vies ciclistes planeres i sense perill de vehicles.
REGLAMENT:
  • Es obligatori l'ús del casc
  • S'hi pot participar a partir de 12 anys, acompanyats d'adults
  • Son pedalades de passeig no competitives
  • Cal portar beguda i recanvi per punxades
  • L'objectiu és fomentar l'ús de la biciclceta, el respecte pel medi ambient i una pràctica de l'esport saludable.